logo 
Slovenija English German

Novice

 

15.01.2014

 

Objava prostega delovnega mesta za delovno mesto "Vodja prodaje in trženja"

Podjetje Inovateh d.o.o. zarardi širitve poslovanja namerava zaposliti sodelavca za izvajanje aktivnosti glede prodaje in trženja svojih izdelkov in storitev. Od kandidatov pričakujemo najmanj visokošolsko izobrazbo ekonomske ali sorodne smeri, vsaj 10 leto delovnih izkušenj s področja prodaje in trženja (po možnosti tehnoloških izdelkov in storitev) in vozniški izpit B kategorije. Pogoj je tudi znanje angleškega jezika, medtem ko se bodo znanja hrvašekga in nemškega jezika obravnavale kot prednost pri izbirni kandidata.

Zaposlitev je namenjena za določen delovni čas enega leta s 6-mesečno poskusno dobo in možnostjo prehoda na nedoločen čas po enem letu. Od zaposlenih se pričakuje visoko motiviranost, samoiniciativnosti in organiziranost za izvajanje dela na terenu ter fleksibilnost glede delovnega časa (intervencije). V zameno ponujamo sitmulativno plačilo.

Kandidati naj svoje prijave z življenjepisi pošljejo do 30.1.2014 po elektronski pošti na naslov info@inovateh.si. Tri do pet najprimernejših kandidatov bo povabljenih na individualne razgovore ter preverbo tehničnih znanj v delavnici. Za več informacij se prosim obrnite na tel. številko 031 237 355 ali po elektronski pošti info@inovateh.si.

25.6.2013

 

Novi peletni sistemi z možnostjo subvencije eko sklada!

Za vse tiste, ki nimate primernih kotlov na katere bi bilo smotrno montirati gorilnik na pelete Fenix, ponujamo novi Peletni sistem Fenix, ki je sestavljen iz večnamenskega kotla KDP – 28 D/L in gorilnika Fenix 5/30 s pripadajočo opremo (transporterjem pelet in zalogovnikom za pelete).

Kurilna naprava ima nazivno moč 28 kW. Možna je tudi dobava z dvojnimi vratci, pri čemer je pri enih nameščen gorilnik, druga pa so namenska za kurjenje drv. Po zamenjavi peletnega gorilnika z gorilnikom na kurilno olje pa se lahko kotel uporablja tudi za ogrevanje na olje. Tako pridobite prilagodljivost pri izbiri energenta in se lahko ravnate glede na potrebe oziroma stanje na trgu.

Omenjeni peletni sistem Fenix je upravičen do nepovratnih finančnih spodbud za nakup nove kurilne naprave in to tudi brez vodnega zalogovnika! Tako celoten strošek nakupa in montaže sistema na koncu znaša manj kot tri tisočake, zaradi česar je investicija zelo zanimiva.

Več informacij lahko pridobite oz. vaše povpraševanje podate preko spletnega obrazca >>>

 

 

15.11.2012

 

Objava prostega delovnega mesta za monterja in serviserja ogrevalnih sistemov

Podjetje Inovateh d.o.o. zarardi širitve poslovanja namerava zaposliti tehničnega sodelavca za izvajaneje inštalacij in servisiranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav in naprav. Od kandidatov pričakujemo najmanj srednješolsko izobrazbo strojne smeri, vsaj 1 leto delovnih izkušenj s področja inštalacij vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav in naprav in vozniški izpit B kategorije. Znanja s področja orodjarstva, varjenja ter poznavanja delovanja regulacijskih sistemov za ogrevanje eno ali večstanovanjskih hiš ter znanje angleškega jezika se bodo obravnavale kot prednost.

Zaposlitev je namenjena za nedloločen delovni čas s 3-mesečno poskusno dobo. Od zaposlenih se pričakuje visoko motiviranost, samoiniciativnosti in organiziranost za izvajanje dela na terenu ter fleksibilnost glede delovnega časa (intervencije). V zameno ponujamo sitmulativno plačilo.

Kandidati naj svoje prijave z življenjepisi pošljejo do 5.12. 2012 po elektronski pošti na naslov info@inovateh.si. Tri do pet najprimernejših kandidatov bo povabljenih na individualne razgovore ter preverbo tehničnih znanj v delavnici. Za več informacij se prosim obrnite na tel. številko 051 683 699 ali po elektronski pošti info@inovateh.si.


 

15.5.2012

 

Obiščite nas na sejmu Energetika 2012

Podjetje Inovateh d.o.o. se predstavlja na sejmu Energetika 2010, ki poteka na Celjskem sejmišču med 15. in 18. majem. Na razstavnem prostor št. 3 na prvem nadstropju hale L je predstavljen gorilnik na pelete Fenix v 25 kW in tudi 50 kW izvedbi, skupaj s pripadajoči opremo in možnostjo enostavne montaže na obstoječe kotle na trda goriva ali kombinirane kotle. Vabljeni ste, da nas obiščete in pobližje spoznate vse prednosti, ki jih ponuja gorilnik na pelete Fenix. Več podatkov o 16. sejmu Energetika najdete tukaj.


Razstavni prostor na sejmu energetike v Celju Izgled obstoječega sistema Montaža gorilnika na peč Izgled obstoječega sistema Izgled gorilnika na peči

 

 

21.11.2011

 

Gorilnik na pelete Fenix je bil uvrščen med najboljše ocenjene inovacije letošnjega leta in s tem je naše podjetje pridobilo pravico do predstavitve inovacije na 6. Slovenskem forumu inovacij.

Slovenski forum inovacij je osrednji nacionalni vseslovenski poslovni dogodek na temo inovativnosti in podjetništva, ki bo potekal 22. in 23. novembra 2011 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na 6. Slovenskem forumu inovacij se bodo predstavili najinovativnejši proizvodi, najinovativnejše storitve in najinovativnejši poslovni modeli slovenskih podjetij, posameznikov in raziskovalnih institucij.

Naše podjetje bo predstavilo svojo inovacijo: Gorilnik na pelete Fenix na stojnici 330 oba dneva foruma ter na velikem odru 2.11. ob 16:20 - 16:30. Vabljeni, da se nam pridružite!

 

Slovenski forum inovacij

 

21.9.2011

 

Razvojniki podjetja Inovateh prejeli še srebrno priznanje Gospodarske zbornice Slovenije za inovacijo!

20. septembra je Gospodarska zbornica Slovenije najbolj inovativnim med inovativnimi podelila priznanja za inovacije, nastale v letu 2010. Med prejemniki priznanj so bili tudi Boštjan Košir, Sandi Meden in Milan Zalar iz podjetja Inovateh d.o.o. ki so za inovacijo »Gorilnik na pelete z neposrednim vžigom s kontaktnim uplinjevalnikom peletov in z zračno hlajeno izgorevalno komoro« (na kratko gorilnik na pelete Fenix), prejeli srebrno priznanje Gospodarske zbornice Slovenije. Več o samu pripreditvi si lahko preberete na Gospodarski zbornici Slovenije.

 

Srebrno priznanje Gospodarske zbornice Slovenije za inovacijoInovateh na podelitvi srebrnega priznanja Gospodarske zbornice Slovenije

 

24.5.2011

 

Razvojniki podjetja Inovateh prejeli zlato priznanje GZS – OZ Postojna za inovacijo!

Boštjan Košir, Sandi Meden in Milan Zalar iz podjetja Inovateh d.o.o. so za inovacijo »Gorilnik na pelete z neposrednim vžigom s kontaktnim uplinjevalnikom peletov in z zračno hlajeno izgorevalno komoro« (na kratko gorilnik na pelete Fenix), prejeli zlato priznanje Gospodarske zbornice Slovenije – območne enote Postojna, v sklopu izbora najboljših inovacij za leto 2010 v notranjsko kraški regiji. Obenem je Komisija za inovacije pri GZS Območni zbornici Postojna uvrstila inovacijo tudi na izbor za najboljše v državi. Uradno novico o podelitvi priznanj si lahko preberete na spletni strani GZS Območne zbornice Postojna ali pa poslušate na prispevek radia 94:

 

 

 

 

zlato priznanje GZSzlato priznanjeInovatehzlato priznanje GZSPriznanje 3

 

23.5.2011

 

Gorilnik Fenix na razstavi INOVATIVNOST IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA 2011

23. maja je na Gospodarskem razstavišču potekala že četrta razstava INOVATIVNOST IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA 2011, ki jo je pripravila GZS-Območna zbornica Ljubljana v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, Ministrstvom za zunanje zadeve in Ministrstvom za gospodarstvo. Številni obiskovalci so se na Gospodarskem razstavišču srečali z inovacijami v gospodarstvu, ki so bile razvite v preteklem letu in ob podelitvi nagrad in priznanj za inovacije čestitali prejemnikom za leto 2010 iz Osrednjeslovenske in Notranjsko-kraške regije. Med povabljenimi razstavljavci je bilo tudi podjetje Inovateh d.o.o., ki je predstavilo svoj inovativen gorilnik na pelete Fenix. Ta je bil na deležen precejšnjega zanimanja obiskovalcev razstave

 

Gorilnix na pelete FenixFenixGorilnik Fenix na razstavi INOVATIVNOST IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA 2011

 

27.5.2010

 

Gorilnik na pelete Fenix prejel bronasto priznanje na sejmu Energetika 2010!

Podjetje Inovateh d.o.o. je prejelo bronasto priznanje »za izdelek Gorilnik na pelete FENIX. Gre za gorilnik na pelete, ki združuje dve inovaciji; zasnovo gorilne komore, ki je hlajena z zrakom in energetsko varčni vžigalni sistem. Gorilnik je namenjen za nadomestitev obstoječih klasičnih oljnih gorilnikov«. Veseli nas, da je strokovna komisija opazila inovativnost gorilnika in s tem posredno potrdila, da se prodorne ideje rojevajo in udejanja tudi v manjših krajih po Sloveniji, kot sta Cerknica (sedež podjetja Inovateh d.o.o.) in Tolmin (sedež našega partnerja pri razvoju vžignega sistema, podjetja Hidria AET d.o.o.).

Uradno novico o podelitvi priznanj si lahko preberete na spletni strani Celjskega sejma.


 

18.5.2010

 

Obiščite nas na sejmu Energetika 2010

Podjetje Inovateh d.o.o. se predstavlja na sejmu Energetika 2010, ki poteka na Celjskem sejmišču med 18. in 21. majem. Na razstavnem prostor št. 14 na prvem nadstropju hale L je predstavljen gorilnik na pelete Fenix v skupaj s pripadajoči opremo in možnostjo enostavne montaže na obstoječe kotle na trda goriva ali kombinirane kotle. Vabljeni ste, da nas obiščete in pobližje spoznate vse prednosti, ki jih ponuja gorilnik na pelete Fenix.  

Več podatkov o 15. sejmu Energetika najdete tukaj


Poslovni partnerji
Kontakt